Presentasjon av Löfbergs

Svensk kaffelidenskap siden 1906

Den gode smaken har vi jobbet med helt siden 1906 da min oldefar Anders og hans brødre John og Josef grunnla Löfbergs. I begynnelsen ble vår gode kaffe solgt over disk i nærområdet. I dag kan du nyte den både hjemme og på kafeer og restauranter i hele Sverige – og i mange andre land. Det tror jeg at min oldefar ville ha vært veldig stolt over.

Vi er fortsatt en familiebedrift, det kommer vi alltid til å være. Og jeg er sikker på at vi alltid kommer til å være en viktig del av den svenske kaffekulturen. Vi jobber hardt for å følge med på hva som skjer akkurat nå og hva som er på gang i fremtiden, og vi gjør det med glede. God kaffe er det beste vi vet.

Lidenskapen for god kaffe har vi altså hatt i mer enn hundre år. Å ta ansvar for mennesker og miljø har vært en selvfølge like lenge. I dag jobber vi med ansvar på mange ulike måter, i de kaffeproduserende landene og her hjemme. Vi er for eksempel en av verdens største innkjøpere av økologisk og Fairtrade-merket kaffe, og vi arbeider aktivt for at enda flere skal kunne velge god kaffe fra sertifiserte avlinger. Det gjør vi for at du alltid skal føle deg trygg på at vår kaffe både smaker og gjør godt.

Kathrine Löfberg
Styreleder og fjerde generasjon Löfberger

Kort om Löfbergs

  • Et av Nordens største familieeide kaffebrennerier
  • Eies av familien Löfberg
  • Produksjonen tilsvarer 10,5 millioner kopper god kaffe – om dagen
  • Omsetter for drøyt SEK 1500 millioner
  • Har drøyt 300 medarbeidere i fem land
  • Kjernemarkeder: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen og Storbritannia
  • Selger te under varemerket Kobbs

Bærekraftig kaffe

"For oss er det en selvfølge at kaffe både skal smake og gjøre godt. Det vet vi at flere liker. Derfor har vi siden 1906 laget kaffe som tar hensyn til både mennesker og miljø – og i dag er vi en av verdens største importører av økologisk og Fairtrade-merket kaffe.

Ved å merke all vår kaffe med ekologiskt, Fairtrade eller Rainforest Alliance vil vi gjøre det lett for deg å være med og gjøre en forskjell. Når du velger Löfbergs, får du alltid en god og bærekraftig kaffe, det trenger ikke å være vanskeligere enn det."

Löfbergs historie

Besøk oss på:

Copyright (c) Guleng Kaffesystemer AS

Besøksadresse: Johan Altmannsvei 10, 9602 Hammerfest
Telefon: +47 414 36 116
E-post: tor.arild@gulengkaffe.no